Securiteit: Het beste PKVW-bedrijf met personeel van 2022

Securiteit is een beveiligingsbedrijf met verschillende locaties in Nederland. Ze zijn veiligheidsexpert op het gebied van inbraakpreventie en complete veiligheidsoplossingen. In 2022 zijn ze uitgeroepen tot het beste PKVW-bedrijf met personeel. In de video neemt Ruben de Vos je mee in hoe Securiteit te werk gaat.

Van vakmanschap tot succesvol beveiligingsbedrijf

Securiteit is ontstaan uit diverse sleutelmakers. De ambacht van het sleutel maken zie je terug in hun fysieke winkel in Zeist. De winkel straalt één en al passie uit voor het vakmanschap. Naast het traditionele sleutels produceren doet Securiteit ook aan toegangscontrole voor de zakelijke markt. Hierbij combineren ze professionele beveiliging met gebruikersgemak en esthetiek.

Ze hebben de PKVW-prijs gewonnen door hun vakmanschap, rijke aanwezigheid in het vak en de uitstekende kwaliteit die ze leveren. Op de website van Securiteit inspireren ze met blogs en veiligheidscampagnes.

Bekijk de video

 

Deel dit bericht