Bezoek het PKVW op de Eigen Huis Beurs

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) staat vrijdag 22 september tot en met zondag 24 september op de Eigen Huis Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons op standnummer B3.14. Daar krijg je deskundig advies over een veilig thuis, want veilig wonen doe je met het PKVW. Heb jij bij je (ver)bouwplannen ook aan inbraakpreventie gedacht? Met het PKVW houd je met een aantal eenvoudige maatregelen inbrekers buiten de deur. PKVW-adviseurs en de politie informeren je over de voordelen van het keurmerk en hoe je het keurmerk het beste kan toepassen in je woning. Ook demonstreren we gecertificeerd hang-en-sluitwerk en krijg je allerhande tips over wat je zelf kunt doen om de kans op een woninginbraak bij jouw thuis te verkleinen. Binnenkort vertellen we je ook meer over onze prijsvraag.

Onderzoek wijst uit dat de PKVW-maatregelen significant bijdragen aan je veiligheid en veiligheidsgevoel. De extra maatregelen, zoals gecertificeerd hang-en-sluitwerk, goede verlichting en overzicht in straat en wijk, zorgen ervoor dat inbrekers jouw woning liever overslaan.

Deel dit bericht