ABN AMRO informeert bouwbedrijven over belang PKVW-nieuwbouw

“Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) biedt bouwbedrijven en aannemers een gestructureerde aanpak voor woninginbraakpreventie”, aldus PKVW-adviseur Marcelino Levering in het artikel op de website van ABN AMRO. “Het gaat verder dan alleen hang- en sluitwerk en omvat ook sociale aspecten die de veiligheid vergroten. Door te kiezen voor het keurmerk kunnen bouwbedrijven hun professionaliteit, de veiligheid van hun klanten en de waarde van hun projecten versterken.

Het implementeren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen biedt bouwbedrijven en aannemers verschillende voordelen. Ten eerste onderscheiden zij zich van concurrenten door te laten zien dat ze zich inzetten voor de veiligheid en het welzijn van hun klanten. Het keurmerk fungeert daardoor als een effectieve marketingtool, waardoor zij zich profileren als betrouwbare en veilige bouwpartners. Bovendien kan het verminderen van het risico op inbraken resulteren in hogere klanttevredenheid en een betere reputatie in de branche.

Lees het hele interview met Marcelino Levering op de website van ABN AMRO.

 

 

 

Deel dit bericht