PKVW-folder met preventietips is klaar

Het PKVW heeft een nieuwe folder uitgebracht boordevol preventietips voor iedereen die veilig wil wonen en woninginbraak in zijn huis wil voorkomen. In deze folder lees je meer over het belang van goedgekeurd inbraakwerend hang- en sluitwerk en wat je zelf allemaal kunt doen om het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken. Je leest wat het PKVW precies is en wat de voordelen voor jou zijn. Ook lees je wat je kunt doen als je zorg aan huis nodig hebt en je wil de hulpverlener veilig binnenlaten. Verder vind je tips om niet in babbeltrucs te trappen en hoe je de veiligheid en het inbraakrisico in jouw wijk controleert.

Lees de folder Voorkom woninginbraak. Deze folder kun je ook van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september krijgen op de Eigen Huis Beurs bij de PKVW-stand, nummer B3.14

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is bewezen effectief tegen woninginbraken. Inbrekers slaan een woning met goede beveiligingsmaatregelen meestal over. Schakel een PKVW-bedrijf bij jou in de buurt in om te weten of je woning goed beveiligd is.

Deel dit bericht