Win een prijs bij PKVW op de Eigen Huis Beurs

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) staat vrijdag 22 tot en met zondag 24 september op de Eigen Huis Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. PKVW is te vinden op standnummer B3.14. Hier kan worden meegedaan aan een prijsvraag via ansichtkaarten die op de stand liggen. Bezoekers die het antwoord op de kaart invullen dingen mee naar twee cadeaubonnen van Loods 5 ter waarde van € 150. De prijswinnaars worden half oktober bekendgemaakt.

In de stand wordt deskundig advies gegeven over een veilig thuis, want veilig wonen doe je met het PKVW. Denk bij (ver)bouwplannen ook aan inbraakpreventie. Het PKVW heeft een aantal eenvoudige maatregelen om inbrekers buiten de deur te houden. PKVW-adviseurs en de politie informeren bezoekers hierover en over de voordelen van het keurmerk en hoe het keurmerk het beste kan worden toegepast in een woning. Ook zijn op stand demonstraties van gecertificeerd hang-en-sluitwerk.

Onderzoek wijst uit dat de PKVW-maatregelen een belangrijke bijdrage leveren aan veiligheid en veiligheidsgevoel. Extra maatregelen aan en om een huis, zoals gecertificeerd hang-en-sluitwerk, goede verlichting en overzicht in straat en wijk, zorgen ervoor dat inbrekers een woning liever overslaan.

Deel dit bericht