PKVW en Brabant Veilig op Veiligheidsdag Waalre

PKVW-adviseur Tom Lavalaye en Michiel Schumm van Brabant Veilig waren zondag 17 september aanwezig op de Veiligheidsdag in Waalre. De dag begon wat druilerig, maar dat weerhield de inwoners van Waalre niet om deze happening te bezoeken. Het zonnetje brak op een gegeven moment door en zo werd het heel druk in de PKVW-stand. Meer dan 200 inwoners hebben een Veilig Wonen Scan aangevraagd bij Brabant Veilig. Zij laten hun woning keuren op inbraakwerendheid. Naast goed hang- en sluitwerk kijkt het PKVW-erkende bedrijf Brabant Veilig dan onder meer naar de verlichting in en om het huis. PKVW is bewezen effectief tegen woninginbraken. Inbrekers slaan een woning met goede beveiligingsmaatregelen meestal over. Schakel een PKVW-bedrijf bij jou in de buurt in om te weten of je woning goed beveiligd is.

Michiel Schumm als boef  met Harm
Alarm op de Veiligheidsdag in Waalre

Deel dit bericht