Op 25 en 26 september 2023 organiseerde VvE Belang in het congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch een voorlichtingsbijeenkomst. Op deze bijeenkomst kwamen verschillende partijen bij elkaar om hun diensten en/of producten toe te lichten aan onder meer bestuurders van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Marcelino Levering, projectleider van het PKVW bij het CCV, was daar samen met Michiel Schumm van het PKVW-erkende bedrijf Brabant Veilig en Dennis de Louweren van Dennis Verzekerd op bezoek.

Toegevoegde waarde van het PKVW

Het PKVW is bij uitstek geschikt om ingezet te worden door VvE’s. De mannen hadden dan ook als doel de VvE’s te ondersteunen en te adviseren over het toepassen van het PKVW om woninginbraak in de appartementen- en woningcomplexen te voorkomen. PKVW-erkende bedrijven kunnen VvE’s en/of haar beheermaatschappijen bijvoorbeeld helpen bij het implementeren van het PKVW in het MeerjarenOnderhoudsplan (MJOP). Tijdens deze bijeenkomst zijn interessante gesprekken gevoerd met beheermaatschappijen en met de directeur van VvE Belang, Kees Oomen. Het was goed om te merken dat beheermaatschappijen positief staan tegenover het PKVW en duidelijk de toegevoegde waarde hiervan inzien voor VvE’s. Deze contacten krijgen zeer zeker een vervolg.

Deel dit bericht