PKVW-adviseur geeft voorlichting in Eerbeek

Op 3 oktober 2023 was PKVW-adviseur Marcelino Levering aanwezig tijdens een informatieavond in Eerbeek. Hij was hier op uitnodiging van de Stichting Huurdersbelangen Samen Eén. Tijdens deze drukbezochte informatieavond heeft hij een presentatie gegeven aan de ongeveer 40 huurders over wat het PKVW voor woninginbraakpreventie kan betekenen. André Tijssen, manager Wonen bij Woningstichting Veluwonen gaf ook een presentatie. Hij ging onder andere dieper in op de Woningwet en wat deze wet in praktische zin betekent voor de huurders. Veluwonen bezit zo’n 4.000 woningen in de omgeving van Brummen, Apeldoorn en Rheden.

Beide presentaties werden goed ontvangen en er stond een mooie mix van informatie verstrekken en inzichten ophalen. Er werden veel vragen gesteld, waarbij de sprekers en de zaal aan het denken werden gezet. De presentatie over het PKVW gaf vooral een impuls aan de bewustwording van wat de huurders en Veluwonen (nog meer) zouden kunnen doen om de kans op woninginbraken te verkleinen. Het is de bedoeling dat we gaan kijken hoe we hier samen met een PKVW-erkend bedrijf in de regio vervolg aan kunnen geven.

Deel dit bericht