Het PKVW ondersteunt campagne DNK en zit in RTL-nieuws

De Nederlandse Kluis (DNK) besteedde 6 oktober aandacht aan het Donkere Dagen Offensief. In deze wintercampagne hebben onder andere het Ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de politie hun krachten gebundeld om mensen te waarschuwen voor inbrekers in de herfst- en wintermaanden.

Het PKVW deed onlangs nog een oproep om hier weer meer aandacht aan te besteden. We hebben veel aanvragen voor folders, flyers en promotiemiddelen van de campagne gekregen. Ook DNK besteedde aandacht hieraan in hun campagne. Mensen maken steeds meer gebruik van externe kluisjes  om hun waardevolle spullen veilig op te bergen. RTL pakte dit nieuws op en nam ook contact op met PKVW-adviseur Marcelino Levering. Zo kreeg het PKVW bij RTL-nieuws mooie publiciteit.

Lees het RTL-nieuwsbericht

 

Deel dit bericht