Susan Kunnekes wint € 150 cadeaubonnen met PKVW-prijsvraag

Tijdens de Beurs Eigen Huis konden de bezoekers meedoen aan de PKVW-prijsvraag. De vraag was hoeveel woninginbraken van 1 januari tot 1 oktober gemeld zouden zijn bij de politie. De antwoorden die de beursbezoekers gaven, varieerden van 1.000 tot 900.000 inbraken. Het goede antwoord is 15.952. Susan Kunnekes kwam met haar antwoord van 15.997 het dichtst in de buurt. Zij heeft de cadeaubonnen van Loods 5 ter waarde van € 150 inmiddels toegestuurd gekregen. Van harte gefeliciteerd, Susan!

Enkele tips

Omdat inbrekers in de donkere herfst- en wintermaanden hun slag slaan, geven we je graag nog tips hoe je juist in deze periode de kans op woninginbraak kunt verkleinen. Allereerst doe je dat met goedgekeurd inbraakwerend hang- en sluitwerk van het PKVW. Hiermee maak je het aanzienlijk moeilijker voor inbrekers om je woning binnen te komen. Voor dit hang- en sluitwerk en voor alle andere inbraakwerende maatregelen ga je naar een PKVW-erkend bedrijf bij jou in de buurt. Je kunt vragen de beveiliging van jouw woning te controleren. Dan ontvang je vrijblijvend advies welke verbeteringen je nog kunt doorvoeren. De PKVW-adviseur kijkt niet alleen naar hang- en sluitwerk, maar ook naar de verlichting en de aantrekkelijkheid van de omgeving.

Je kunt er ook zelf voor zorgen dat een inbreker jouw woning niet kiest. Doe bijvoorbeeld een lamp aan als je weggaat, sluit ramen en deuren goed af en blijf alert. Zie je iets verdachts? Bel dan direct 112, want daar vang je boeven mee! Bekijk al onze preventietips

Deel dit bericht