Het PKVW ook actief in Week van de Veiligheid

Het PKVW was op diverse Veiligheidsdagen in het kader van de Week van de Veiligheid vertegenwoordigd. Zo stond Wilfred Verhoeve van Enorm Vos IJzerhandel op de Veiligheidsdag in Soest en besteedde de gemeente Amersfoort aandacht aan het PKVW op hun evenement.

Veilig wonen scan, advies en elektrische sloten

Tussen 10.00 uur en 14.00 uur vonden in Soest drie grote demonstraties plaats, waaronder een spectaculaire met een politiehelikopter. Verder gaf Wilfred informatie over het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). “Wij boden een gratis veilig wonen scan aan de bezoekers aan”, aldus Wilfred enthousiast. “Ik heb er gelijk twee ingepland. Daarnaast was er veel belangstelling voor ons advies, vooral over kerntrekbeveiliging en elektrische sloten. Ik heb zelfs ook een paar sloten ter plekke verkocht.”

Productinformatie

Op het Eemplein in Amersfoort stonden zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur tijdens de Veiligheidsdag meerdere voertuigen van allerlei hulpdiensten. Bezoekers konden op de veiligheidsmarkt konden onder andere terecht voor informatie over weerbaarheid tegen agressie en (cyber)criminaliteit. Ook had de gemeente Amersfoort een eigen stand met informatie over veiligheid. Daar konden bezoekers informatie meenemen over het PKVW en over het voorkomen van autokraak. Ook demonstreerden zij hang- en sluitwerk, zodat je kon zien aan welke eisen het volgens het PKVW moet voldoen.

Deel dit bericht