Doe mee met verkiezingen Politiekeurmerk

Vrouw kijkt door spion van voordeur - illustratie Veilig Wonen Dag van het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Op de Veilig Wonen Dag op 25 juni 2024 vinden weer de PKVW-verkiezingen plaats. Er zijn prijzen te winnen voor het beste PKVW-product, PKVW-project en PKVW-bedrijf met en zonder personeel.

Ben jij betrokken geweest bij een mooi bouwproject (woongebouw, wooncomplex of-wijk), dat in de afgelopen twee jaar is opgeleverd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Meld dit project dan snel hier aan. Je kunt zo in aanmerking komen voor de nominatie van het beste PKVW-project van 2024.

Ben jij producent van inbraakwerende producten en heb jij de afgelopen twee jaar een innovatief PKVW-product op de markt gezet? Meld je product dan hier aan voor de verkiezing van het beste PKVW-product 2024. Als je bij één van de drie genomineerden hoort, die meedingen naar deze felbegeerde prijs, is het de bedoeling dat je ook met een stand aanwezig bent op de Veilig Wonen Dag.

Het beste PKVW-product wordt niet alleen door de jury bepaald, maar juist ook door de deelnemers van de Veilig Wonen Dag. Zij bezoeken jouw stand tijdens de bijeenkomst en de beurssafari, zodat jij jouw product aan hen kunt demonstreren.

Ben of ken jij een PKVW-bedrijf met of zonder personeel, dat zichzelf goed op de kaart weet te zetten en absoluut uitgeroepen moet worden tot het beste PKVW-bedrijf van 2024? Meld dat bedrijf dan aan. Het bedrijf dingt dan mee naar één van de twee prijzen: Beste PKVW bedrijf zonder personeel of Beste PKVW-bedrijf met personeel.

Prijzen Politiekeurmerk

De winnaars van alle categorieën krijgen een promotiefilmpje aangeboden om breed in de markt in te zetten. Daarnaast is er voor elke categorie een bokaal en elke prijswinnaar krijgt een speciaal digitaal PKVW-logo met de tekst ‘Beste PKVW-bedrijf met personeel 2024’, Beste PKVW-bedrijf zonder personeel 2024’, ‘Beste PKVW-product 2024’ en ‘Beste PKVW-project 2024’. Het PKVW-bedrijf met personeel krijgt ook een reportage in het vakblad Raam en Deur.

Meld je aan voor verkiezingen Politiekeurmerk

Wil jij jezelf of een ander nomineren voor de PKVW-verkiezingen. Ga dan naar de aanmeldingspagina op de Veilig Wonen Dag website.

Deel dit bericht