Het PKVW en Smart Living Society slaan handen ineen

Rob Wieringa (Smart Living Society) en Marcelino Levering (PKVW)

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en de Smart Living Society de handen ineenslaan om gezamenlijk te streven naar een nog veiliger Nederland op het gebied van woninginbraken. Deze samenwerking is gebaseerd op het delen van kennis, het geven van voorlichting en het verbeteren van slimme apparaten om onze huizen nog veiliger te maken.

Krachten bundelen

Door de krachten te bundelen, vormen we een sterker front tegen inbraak en vergroten we de veiligheid van onze woningen. De Smart Living Society en het PKVW wisselen informatie uit, zetten gezamenlijke voorlichtingscampagnes op en benutten de nieuwste technologieën voor slimme apparaten om de beveiliging van woningen naar een hoger niveau te tillen.

Veiligere samenleving

Deze samenwerking is een belangrijke stap in de richting van een veiligere en meer geïnformeerde samenleving. We geloven dat door gezamenlijk op te treden en onze expertise te bundelen, we aanzienlijke vooruitgang kunnen boeken in het verminderen van woninginbraken en het vergroten van het bewustzijn voor preventie door beveiliging.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en vertrouwen erop dat deze inspanningen bijdragen aan het creëren van een veiligere leefomgeving voor ons allemaal.

Over Smart Living Society

Smart Living Society is een community van partners uit diverse sectoren die zich bezighouden met de uitdagingen rondom IoT en smart living. Smart Living Society biedt haar leden inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van producten, trends, wetgeving en marktinzichten door middel van het exclusieve jaarlijkse GfK rapport (Smart Home Monitor) en waardevolle evenementen met interessante sprekers waar we ons richten op ‘smart’ en relevante thema’s. Als onafhankelijke partij is de Smart Living Society niet gericht op commercieel gewin, maar op het bevorderen van kennisdeling en het stimuleren van het gebruik van smart producten in Nederlandse huishoudens.

Over PKVW

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is bewezen effectief tegen woninginbraak. Uit onderzoek blijkt dat bewoners prettiger wonen in een woning met het PKVW. Met het PKVW is je woning optimaal beveiligd tegen de moderne inbraaktechnieken van inbrekers. Het gaat verder dan het Bouwbesluit en het is verstandig om al in de ontwerpfase met het PKVW aan de slag te gaan.

Deel dit bericht