Schrijf je nu in voor de Veilig Wonen Dag

Veilig Wonen Dag Vrouw kijkt door deurspion

Op dinsdag 25 juni organiseert het CCV/PKVW van 10.00 tot 16.00 uur de Veilig Wonen Dag 2024. Dit jaar is ons thema ‘Blik op de toekomst’. Kunstmatige intelligentie (AI), slimme producten, Chat GPT en een toekomstbestendig PKVW zijn onderwerpen die deze dag in de workshops voorbij komen.

Interessant programma

Je kunt een mooie mix verwachten van inspirerende sprekers, interactieve workshops en een leerzame beurssafari langs interessante exposanten. Het is bij uitstek een dag om nieuwe inzichten op te doen over (technische) ontwikkelingen en om met elkaar te netwerken. Uiteraard met een vleugje humor. Het volledige programma wordt begin maart gepubliceerd.

De Veilig Wonen Dag wordt georganiseerd door het CCV en de brancheverenigingen VHS en Vertaz.

Schrijf je nu in op de website van de Veilig Wonen Dag.

Deel dit bericht