Huis kopen en daarna klussen? Denk ook aan het Politiekeurmerk!

Jong paar zit op de grond tussen de verfpotten van hun klushuis.

Als je een huis hebt gekocht en aan het klussen gaat, denk dan ook aan het goed beveiligen van je nieuwe bezit. Dat doe je met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In het handboek Kopen & Klussen lees je hoe je dat goed doet. Dit handboek krijg je bij ruim 300 NVM-makelaars als je op zoek bent naar een huis.

Hierin lees je alles over het kopen, verbouwen en inrichten van een nieuw huis. Alle informatie is in deze 170 pagina’s tellende handzame jaargids gebundeld en voorzien van tips, handige (regionale) adressen en stappenplannen.

Eerst naar erkend PKVW-bedrijf

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is bewezen effectief tegen woninginbraak. Als je een nieuwe woning hebt gekocht en je gaat eerst nog wat klussen, dan is het raadzaam om eerst even bij een erkend PKVW-bedrijf langs te gaan. De PKVW-adviseur kan jouw woning controleren en kijken waar de zwakke plekken in je beveiliging zitten. Hij doet dan vrijblijvend een offerte, zodat je weet waar je de beveiliging van je woning kan verbeteren. Je kunt dat dan gelijk (laten) doorvoeren als je toch al aan het klussen bent. Dat scheelt je veel geld én geeft je méér veiligheid.

Lees alle tips in Kopen & Klussen.

Deel dit bericht