Leg waardevolle spullen uit het zicht om woninginbraak te voorkomen

Allerlei sieraden

Eén van de preventietips van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is dat het belangrijk is om waardevolle spullen uit het zicht te leggen. Dat kan thuis, maar ook heel veilig in een externe kluis. Daarom werkt het PKVW samen met De Nederlandse Kluis. Bij De Nederlandse Kluis kun je je dierbare spullen veilig opbergen, terwijl je bijvoorbeeld zorgeloos op reis bent. In de Kampioen van de ANWB staat deze maand een advertentie, waarin ook het PKVW genoemd wordt. De Kampioen heeft meer dan 3 miljoen lezers. ANWB-leden ontvangen de eerste 5 maanden gratis kluishuur.

Berg waardevolle spullen goed op

Als je van huis gaat, zeker als dat voor langere tijd is, zoals een vakantie, dan is belangrijk dat je nadenkt over wat je meeneemt, maar ook wat je achterlaat. Veel van onze meest waardevolle bezittingen, van familiejuwelen tot belangrijke documenten en fotoalbums, blijven onbewaakt thuis achter. Wees je daar bewust van en berg deze zorgvuldig op. Bijvoorbeeld in een externe kluis. Bekijk de aanbieding voor ANWB-leden.

Deel dit bericht