Het programma van de Veilig Wonen Dag is bekend

Veilig Wonen Dag Vrouw kijkt door deurspion

Het volledige programma van de Veilig Wonen Dag 2024 is bekend. Alles staat in het teken van een blik op de toekomst. We hebben inspirerende sprekers gestrikt voor het plenaire gedeelte en in de middag kun je uit zes zeer interessante workshops kiezen.¬†Inmiddels hebben al meer dan 200 collega’s zich aangemeld. Wil jij deze leerzame dag ook bijwonen, wacht dan niet te lang en meld je aan voor de laatste 50 plekken op de website.

Veiligheid zit in ons DNA

Na de aftrap van de dagvoorzitter Patrick van den Brink, daagt Shahid Talib, algemeen directeur bij Breijer ons uit met zijn stelling dat veiligheid in het DNA van ons allemaal zit. Hierbij gaat hij vooral in op het belang van mentale en sociale veiligheid nu en in de toekomst. Ook kijken we met de grondleggers van het PKVW kort terug naar hoe het allemaal begon en wat die basis betekent voor de toekomst. Bekijk het volledige programma.

Zes interessante workshops

Op de Veilig Wonen Dag neem je drie keer deel aan een workshop van 45 minuten. Je maakt op de dag zelf een keuze uit het aanbod van zes verschillende sessies. Bekijk het gevarieerde aanbod.

Belangstelling?

Meld je dan aan, want er zijn nog 50 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Deel dit bericht