Het Politiekeurmerk Veilig Wonen ook vertegenwoordigd op de Veiligheidsdag in Bussum

PKVW-erkend bedrijf op Veiligheidsdag

In de gemeente Gooise meren vindt op zaterdag 11 mei de Veiligheidsdag plaats. Op deze dag zijn veel organisaties aanwezig om te laten zien wat zij voor de inwoners van deze gemeente kunnen betekenen op het gebied van veiligheid. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) mag hier niet ontbreken. Daarom hebben we het erkende PKVW-bedrijf IJzerhandel Baltus uit Bussum gevraagd de bezoekers van de Veiligheidsdag informatie te geven over veilig wonen.

Van A tot Z

IJzerhandel Baltus is de juiste partij om het PKVW-certificaat van A tot Z voor een woning te realiseren. En als het om welke reden dan ook niet kan, dan staan de medewerkers klaar om goede adviezen te geven om de woning zo veilig mogelijk te maken. Daarbij wordt uitsluitend gebruikgemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten voor sloten, verlichting en rookmelders. Uiteraard worden de materialen en sloten gemonteerd door een team specialisten, die ook gecertificeerd zijn. Soms krijg je met het tonen van een PKVW-certificaat korting de inboedelverzekering.

Bezoek de Veiligheidsdag

De Veiligheidsdag is op het parkeerterrein voor het gemeentehuis in Bussum. Van 11.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om meer te horen en te zien over de veiligheid in de gemeente Gooise meren. Naast IJzerhandel Baltus met het PKVW zijn onder meer politie, brandweer, Rode Kruis, Veilig Verkeer Nederland, Bureau Drugszaken en Meld Misdaad Anoniem.

Kijk voor meer informatie op de website van Gooise meren.

 

Deel dit bericht