PKVW-erkend bedrijf Baltus op drukbezochte Veiligheidsdag in Bussum

Veiligheidsdag Gooise meren

Zaterdag 11 mei van 11.00 tot 16.00 uur was het een drukte van belang op het parkeerterrein bij het gemeentehuis in Bussum. IJzerwarenhandel Baltus uit Bussum vertegenwoordigde het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en gaf alle bezoekers goede adviezen hoe zij hun woning veiliger kunnen maken. De aandacht was groot. Bezoekers waren geïnteresseerd in de combinatie van raamsluitingen en kierstandhouders (AXA Oysters) en de rookmelders om hun woning veiliger te maken. Zij konden deze ook ter plekke kopen.

Raamsluiting en kierstandhouder ineen

IJzerwarenhandel Baltus bood tijdens deze Veiligheidsdag de AXA Oysters voor een hele speciale prijs aan. Dit is een uniek inbraakwerend product, waarbij een raamsluiting én kierstandhouder ineen is. Door de ingebouwde kierstandfunctie is het mogelijk om in 2 standen veilig je woning te ventileren. Dit product is goedgekeurd door het PKVW, dus voldoet aan de hoge veiligheidseisen.

Veiligheid centraal

Naast aandacht voor woninginbraakpreventie konden bezoekers op de Veiligheidsdag kennismaken met heel veel organisaties die zich bezighouden met veiligheid. Zo waren het Rode Kruis, de politie, brandweer, Veilig Verkeer Nederland en ook Drugsadvies.nl aanwezig. Allemaal met als doel Nederland veiliger te maken door mensen bewust te maken van de risico’s die er zijn.

IJzerwarenhandel Baltus op Veiligheidsdag

Deel dit bericht