Woonveiligscan van Politiekeurmerk populair in Nuenen

Michiel Schumm van Brabant Veilig als boef in Nuenen

Op zondag 9 juni stond PKVW-specialist Michiel Schumm van Brabant Veilig en My Buddy met een stand op de Van Goghmèrt in Nuenen. Bezoekers konden bij hem en zijn ‘security’ hond Kay terecht voor preventietips om woninginbraak te voorkomen én voor een gratis woonveiligscan van het Politiekeurmerk. Ruim 60 bezoekers hebben deze scan aangevraagd.

Wat is de woonveiligscan?

De Politiekeurmerk Woonveiligscan legt de zwakke plekken van jouw woning bloot. Een PKVW-specialist onderzoekt de inbraakgevoeligheid van ramen, deuren en ruimtes. Een solide verslag beschrijft de veiligheid van jouw huis. Gemotiveerd per ruimte en met praktische verbeterpunten. Nuttige kennis waar je direct mee aan de slag kunt.

Wat zijn de voordelen?

  • Je hebt direct inzicht in de verbeterpunten van je woning!
  • Je krijgt een officieel verslag van een gecertificeerd adviseur!
  • Je hebt een concreet advies over de aanpak van verbeterpunten!
  • Je hebt snel een veiliger thuis!
  • Je hebt een professionele oplossing bij de hand!

Wat is de Van Goghmèrt?

Aan de Van Goghmèrt nemen de winkeliers in het centrum van Nuenen deel. De winkels zijn geopend en voor de winkels staan kramen met daarop speciale aanbiedingen. Er zijn hobbyisten die hun creativiteit aan het publiek tonen en professionele standhouders die allerlei artikelen te koop aanbieden. Opgeluisterd door gezellige orkestjes.

Volgende evenement

Heb je deze braderie in Nuenen gemist? Dan vind je Michiel Schumm en zijn Brabant Veilig op 25 juli namens het PKVW in de politietent op de Markt in Eersel. Zijn slogan is niet voor niets ‘Veiligheid door Samenwerking’.

Deel dit bericht