De erkende slotenmaker heeft nu ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bas van Zadelhoff, eigenaar van de erkende slotenmaker, is nu ook erkend bedrijf van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hij heeft de Kiwa-cursus én de audit hiervoor succesvol afgerond. Een mooie aanleiding om met hem in gesprek te gaan en te vragen naar zijn drijfveren.

Waarom ben je PKVW erkend bedrijf geworden?

“Met het PKVW-certificaat kan ik mijn erkenning aantonen. Dat is voor mij belangrijk, want hiermee kan ik aantonen dat ik regelmatig gescreend wordt en dat mijn kwaliteit gewaarborgd is. Daaruit is ook de naam van mijn bedrijf voortgekomen, de erkende slotenmaker. Ik ben mijn bedrijf begonnen vanuit het feit dat er veel malafide slotenmakers bij mij in de regio Arnhem, Apeldoorn en Doetinchem actief waren. Dat was mijn drijfveer om het anders te doen en deze regio betrouwbare diensten te bieden. Zo viel mijn keuze op het PKVW. Dat staat voor betrouwbaar, hoge kwaliteit en het is goed bekend bij particulieren. Een mooie regeling die vanuit de praktijk is opgezet.”

Waar kunnen klanten jouw bedrijf voor inschakelen?

“Klanten kunnen mij benaderen voor het openen en vervangen van sloten, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Met mijn bedrijf ‘Erkende Slotenmaker’ sta ik 24/7 voor mijn klanten klaar bij buitensluitingen, slotproblemen, digitale toegang en het verhogen van het veiligheidsgevoel. Naast mijn uitgebreide ervaring in hang- en sluitwerk, ben ik nu dus ook een PKVW gecertificeerde slotenmaker. Dit verzekert mijn klanten van een slotenservice, waarbij betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit de basis zijn!”

Waarin onderscheid jij je van andere slotenmakers?

“Als erkende slotenmaker onderscheid ik mij door transparante dienstverlening te bieden. Met als doel mijn klanten vertrouwen en gemoedsrust te geven. Ik ontzorg klanten met bouwkundige beveiliging en certificering van woningen en bedrijfspanden. In samenwerking met collega-bedrijven bied ik een combinatie van bouwkundige en elektronische beveiliging aan. Bouwkundige inbraakbeveiliging is essentieel om inbraken te voorkomen. Inbrekers worden steeds innovatiever en stiller, waarbij ze moderne technieken gebruiken om met minimale schade toegang tot een woning of bedrijfspand te krijgen. Ik speel hierop in door preventieve maatregelen te nemen die zijn afgestemd op het pand en de omgeving.”

 Hoe kan de klant jouw bedrijf bereiken?

“Ik ben voor noodsituaties, zoals buitensluitingen en slotproblemen, 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Je kunt me bereiken via WhatsApp op de website, telefonisch op 026-711 4558 of stuur een mail naar info@erkendeslotenmaker.nl. Kijk op onze website en dan zie je wie Bas van Zadelhoff is en wat hij doet. En als je nog vragen hebt, neem dan contact met mij op.”

Deel dit bericht