European Focus Day – 16 juni 2021 – samen tegen woninginbraak

16 juni 2021 is het ‘European Focus Day’. Op deze dag besteden Europese landen volop aandacht aan woninginbraakpreventie door verschillende activiteiten te organiseren.

Zet jouw gemeente op de kaart en ontvang het campagnepakket

Als gemeente, politieeenheid of buurtpreventiegroep kun je je steentje bijdragen door op 16 juni a.s. een activiteit tegen inbraak te organiseren. Denk aan een informatiemarkt, een flyeractie of bijvoorbeeld een presentatie van het lokale buurtpreventieteam. Als je ons laat weten wat jouw plannen zijn dan, sturen wij het campagnepakket toe met informatiematerialen en gadgets die jouw actie ondersteunen. Meld je activiteit aan op de website www.europeanfocusday.nl . Dat geeft meteen inzicht in wat andere gemeenten doen.

Een selectie van beschikbare materialen om jouw activiteit kracht bij te zetten

Woninginbraak

Heling

(Whatsapp)buurtpreventie

Inhoud uit het campagnepakket bijbestellen

Heb je niet voldoende aan het promotiepakket? Bijbestellen van de informatiematerialen en gadgets kan altijd en tegen kostprijs. Stuur een mail naar: pkvw@hetccv.nl.

Organisatie

De European Focus Day is een initiatief van de EUCPN, het Europese netwerk voor criminaliteitspreventie. De activiteiten in Nederland worden georganiseerd door het het ministerie van Justitie en Veiligheid, de politie, gemeenten en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.