Sponsor toolkit

Op dit moment is het niet mogelijk om de Veilig Wonen Scan te sponsoren

Promoot de Veilig Wonen Scan in jouw netwerk

Het CCV doet er alles aan om via online marketing en samenwerking met referral partners de Veilig Wonen Scan onder de aandacht te brengen. Het helpt als jij als sponsor/samenwerkingspartner dat ook doet. Gebruik dit nieuwsbericht of pas het naar eigen inzicht aan en publiceer het op jouw informatiekanalen. Samen gaan we voor een 100% inbraakvrij Nederland.

Nieuwsbrief specialisten

Het Veilig Wonen Journaal is de nieuwsbrief voor PKVW-specialisten. Elke maand boordevol nieuws over het Politiekeurmerk, besluiten vanuit de werkgroep, productinformatie van leveranciers, landelijke campagnes etc. Leveranciers die een artikel over hun bedrijf of producten willen plaatsen kunnen dat doen.

Bekijk de nieuwsbrieven

PKVW-TV

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft een eigen Youtubekanaal: “PKVW-TV”. Hierop tonen we korte filmpjes over diverse onderwerpen op het gebied van inbraakpreventie. Het is een nieuwe manier om relevante informatie over inbraakpreventie onder de aandacht te brengen. Vernieuwend, informatief en of het nu over de nieuwe inbraakcijfers gaat of over productinformatie vanuit de leveranciers.

Sponsor een vraag in de Veilig Wonen Scan

Weten of de woning waarin je woont voldoende beveiligd is tegen ongewenste indringers kan snel en eenvoudig. Met de Veilig Wonen Scan bieden het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) een laagdrempelige online tool waarmee bewoners aan de hand van een korte vragenlijst antwoord krijgen op die vraag. De vragen zijn samengesteld op basis van de eisen die het Politiekeurmerk Veilig Wonen stelt.

Politiekeurmerk Veilig Wonenlogo gebruiken

Ben jij leverancier van gecertificeerde inbraakwerende producten? Dan kun je tegen vastgesteld tarief het Politiekeurmerk Veilig Wonenlogo op de informatiedragers en/of omverpakking plaatsen. De consument ziet in een oogopslag dat het product betrouwbaar is en bijdraagt aan de inbraakwerendheid van de woning. Hier lees je er meer over. Of download de factsheet logogebruik.