PKVW-bedrijvenZo word je erkend PKVW-bedrijf

Een erkend PKVW-bedrijf voldoet aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn er om de kwaliteit van het keurmerk te borgen.

Wil jij ook PKVW-beveiligingsadviseur worden? Kijk dan naar onze opleidingen. Je kunt ook de flyer Hoe word je PKVW-specialist downloaden. Graag verwelkomen wij jou binnenkort als nieuw PKVW-bedrijf!

Informatiemarkt of presentatie?

Wij vinden het fantastisch als jij als PKVW-bedrijf in jouw regio deelneemt aan informatiemarkten of presentaties geeft over veilig wonen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij hebben hiervoor allerlei foldermaterialen die je gratis kunt downloaden of tegen kostprijs bestelt. Ook zijn er promotiematerialen beschikbaar. Je kunt bij ons ook een demonstratiedeur lenen, zodat je kunt laten zien hoe een inbreker flippert. Heb je een evenement bij jou in de regio? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren wat de mogelijkheden zijn. Stuur hiervoor een mail naar pkvw@hetccv.nl.

Wist je dat… ?

  • Alle medewerkers van een PKVW-bedrijf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moeten overhandigen?
  • Jouw eigen zaak goed beveiligd moet zijn en dat je ervoor moet zorgen dat de klantgegevens  achter slot en grendel liggen (digitaal en fysiek)?
  • Het aan te raden is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben?

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een PKVW-bedrijf of wil je PKVW-bedrijf worden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar pkvw@hetccv.nl. Op de website van Kiwa FSS lees je ook meer over de PKVW-opleiding.